Onze voorlaatste dag aan zee is weer prima verlopen.

Deze morgen kwamen de meester en de juffen ons al om 7 uur wekken. We waren nog heel moe! Bij Yassin stonden we al iets vroeger aan zijn bed. Vandaag vierden we zijn verjaardag! Gelukkige verjaardag Yassin !

Na een stevig ontbijt stapten we op de tram, richting Raversijde. We brachten er een bezoekje aan de Atlantikwall, een openluchtmuseum over de Tweede Wereldoorlog. Daar kregen we een uitgebreide rondleiding van 3 gidsen. We konden er echte kanonnen zien en aanraken. Ook de sluipgangen hebben we als echte soldaten getrotseerd.

’s Middags hebben we weer heerlijk gegeten in ons restaurant.

In de namiddag leerden we over eb en vloed. Eindelijk weten we nu waarom de zee soms heel dichtbij en later weer heel ver weg van ons is. Aangezien de weersvoorspellingen niet zo goed waren, hebben we nog een fantastische quiz gedaan. Zoals je ziet zijn we ook vandaag weer heel wat wijzer geworden !

Rond half 5 zijn we, spijtig genoeg, voor de laatste keer gaan zwemmen. Nadien volgde er weer een overheerlijk avondmaal !

We laten jullie even weten dat onze regenjassen nog altijd kurkdroog zijn. Goed hé !

Morgen is het spijtig genoeg de laatste dag. Wat gaat het raar zijn om terug richting Retie te moeten vertrekken. Toch zal het ook weer leuk zijn om iedereen daar terug te zien ! Tot snel !!

De correcte foto's van donderdag vind je via ' Lager - Afdeling Centrum - 6de leerjaar '.