Deze morgen werden we al vroeg gewekt door de juffen en de meesters. We hebben snel ontbeten en zijn toen op tijd met de tram vertrokken richting Raversijde. Vandaag was het iets minder zonnig en warm dan de andere dagen. Dat was vooral fijn in de tram, want we hebben wel een uur moeten rijden.

Eenmaal in Raversijde aangekomen, zijn we naar de Atlantikwall gegaan. Hier kregen we een mooie rondleiding van supergoede gidsen. Ze vertelden ons alles over de Tweede Wereldoorlog. We zagen hoe de batterij vroeger te werk ging. Via ondergrondse gangen liepen we naar de bunkers.

We namen de tram richting de Duinse Polders, want daar stond ons opnieuw een lekkere maaltijd te wachten.

In de namiddag trokken we naar het strand. De juffen en meesters leerden ons over eb en vloed, de duinen en de fauna en flora. We mochten zelf op zoek gaan naar schelpen en zeediertjes. Door de aankomende donkere wolken, trokken we al iets vroeger richting het zwembad. We hadden dus vandaag extra lang de tijd om te genieten van een frisse duik terwijl er een bui over de kust trok.

Nadat we waren gaan zwemmen, schoven we onze beentjes onder tafel voor ons laatste avondmaal hier aan zee. Deze keer aten we fishsticks met puree en groentjes. Als nagerecht kregen we een muffin.

Ook de laatste avond zijn we naar het strand gegaan. We genoten opnieuw van een mooie zonsondergang en speelden tot het donker werd. We waren stiekem toch wel blij wanneer we nadien voor de laatste keer onze bedjes in konden.

Wij kijken enorm uit naar onze laatste fijne dag in Brugge, de week is voorbij gevlogen. Maar we kijken er natuurlijk ook naar uit om jullie weer terug te zien !

Tot morgen allemaal !